Praktisk information

image1

Omklädning

I simmhallen finns skåp som man låser med chip, det kommer vara ont om skåp under tävlingen så dela gärna flera om det går.

Transport och parkering

Stenungsund ligger 5 mil norr om Göteborg. Det går att ta  tåg och buss till oss. Det är en längre promenad från tår stationen. Buss hållplats Nösnäs ligger med mindre än 5 minuters gångavstånd till simhallen.


Biljetter till lokaltrafiken köper man enklast och billigast i Appen Västtrafik ToGo det kostar ca 97kr från Göteborg till Stenungsund.


Det finns gott om parkering kring Stenungsund Arena. Från E6 tar det bara några minuter från avfarten.

Google Maps länk

Lunch/Middag/Fika

Vi erbjuder lunch på lördagen  

Harrys Stenungsund ca 1,5km från arenan

kostnad 115 kr per måltid inklusive sallad, bröd och dricka . 


Boost som ligger i arenan men där serveras det max 90st platser/sittning så först till kvarn, 115 kr per måltid inklusive sallad, bröd och dryck. Då det är begränsat antal platser så sker lunchen i 2 sittningar tidig eller sen. Bokning sker till masterssm2020@s77.se senast torsdagen den 5/3. 


Vid bokning ange vilken restaurang som önskas boka och om Boost även vilken sittning. Meddela ev. specialkost i bokningen. Efter datumet räknas bokningen som definitiv Klubben faktureras i efterskott för bokningar av matbiljetter. 


På lördags kvällen kommer det att hållas en bankett/middag som man kan förboka sig till. Information om detta finns i inbjudan.


Kaffe och fika kommer att finns till försäljning i Stenungsund Arena under tävlingen.

Uppladdning

Utanför arenan finns elljusspår samt frisbeegolf bana om man vill ladda om med andra aktiviteter mellan passen.